Saturday, May 29, 2010

Family Cleaning Day!

Tempat : Rumah
Masa : Pagi - Tengah Hari
Aktiviti : Bersihkan Rumah

Perhh. Aku rasa macam tgh buat report pulak. Hahah! Hari ni bersihkan rumah. Satu family ambil bahagian. Penat? Tak pyh ckp la. Tapi yg penting, sangat seronok! Walaupun kerja yg mak bagi, sgt2 lah penatnya, tapi aku have fun!

Penat kemas rumah, mak rebus jagung. Then makan ramai-ramai. Sumpah! Aku rindu suasana mcm ni. Dah lama tak buat aktiviti gathering mcm ni. Selalunya semua busy kerja. Now, baru best nak gath semua satu family.

Aku ingat nak mandikan kucing2 ptg tadi. Tapi sebab dah penat sgt, aku terus tidur je. Heheh. Ni pun belum mandi malam lagi. Kejap lagi nak mandi lah.

Till we meet again.
Afie