Wednesday, January 26, 2011


Gila geli Music Video ni. Seriously, kalau kau nak tiru pun, kau tiru kaw-kaw lah kawan. Nampak sangat bangsa kau ni suka 'copycat' hasil kerja orang lain. Nama group pun kau dah tiru nama band from Japan. Intro lagu kau dah tiru lagu Justin Bieber-Baby, style pun kau tiru ala-ala K-Pop. Sumpah bodoh. Kau ingat kau blonde boleh jadi macam Yoseob lah hah? HAHA.

GILA GELI!