Wednesday, December 15, 2010

Kau Jaga Tepi Kain Sendiri Sudah!

Siapa-siapa yang baca blog post aku ni, tolonglah ye jangan sibuk-sibuk tanya "Eh, dia cakap pasal siapa ni? Siapa pulak yang dia tulis ni? Ni siapa pulak?" Jaga tepi kain kau sendirilah okay. Jangan sibuk-sibuk nak tau aku tulis pasal siapa dekat orang lain.

Dah baca tu, kau simpan sendiri-sendiri sudahlah derr. Tak payah nak tanya orang lain pasal aku. Kalau dah terdesak sangat nak tau aku cakap pasal siapa pun, please ask straight to my face lah. Okay? Aku tak pernah nak ambik kisah pasal hidup kau, kau tolonglah jangan kisah pasal hidup aku. Aku tak mess dengan kau pun derr.

Dah kau baca posts aku, kau suruh kawan-kawan kau baca pulak and etc and etc and etc. Dah kecoh. Benda kecik yang kau pun sendiri tak tau titik puncanya tiba-tiba jadi besar. Padahal kau tak tau pun aku cakap pasal siapa kan. Tolonglah ye, stop clinging on my life. Sendiri-sendiri sudah.

So please lah eh siapa-siapa. Aku tak mention any names. Just notice for everybody. Aku guna bahasa baik di sini. Untuk notis sahaja. Sila berikan kerjasama. Terima kasih.