Thursday, December 2, 2010

Hello Looser! Kau Stalk Page Aku Lagi Eh?!

Aku perasan seolah-olah kau hidu aku pernah tengok profile picture kau. Sejak aku accidentally ternampak kau dekat search engine. Sebab tu kau terus tukar gambar kan lepas aku post dekat blog? Konon innocent lah sangat kan? Hah! A bitch is still a bitch lah derr! You ca't ran away from that.

Aku jugak perasan kau hide engine search or something from me kan kan? Takut nampak? HAHA! Jangan risau lah. Aku tak heran pun nak tengok page kau. Tak ada selera wehh. Siapa nak tengok slut macam kau kan? WHORE!

Aku pelik jugak kau macam tau-tau je aku kutuk gila babi pasal kau. I wonder where do you get all these stuffs. Mungkin kau selalu stalk blog aku? Mungkin tiap-tiap hari kau check aku tulis apa? Like 24/7 you're stalking my blog? Hah! Kesian kau weh! Macam desperate gila nak tau update pasal aku kan? Move on lah whore! Aku tak kan set blog ni to private. Biar kau sakit hati baca. HAHA. Aku dah lama tak minat nak ada kaitan dengan kau lagi dah. Sejak kau buat sial kan. PADAN MUKA!

Whatever you do, i don't give a damn lah fucker. Ada aku heran?!