Saturday, March 27, 2010

Humiliation Begins!

Jumaat. Bad luck! I guess,every Jumaat aku akan pissed off a bit. Aku rasa macam kena bahan pun ada dalam kelas tadi. Semua pasal kau la doh bitch! Sumpah,lepas benda tadi aku makin benci dekat kau. Congratu-FUCKING-lations on that,you are officially being hated by me! Have fun on that.

From the beginning lagi kan,even masa divide topics aku dah inform kau awal-awal bawak benda putih kebanggaan kau tu! But in the end,aku jugak yang macam orang bodoh kena naik atas tingkat 20 just to settle up the problem that YOU have made! Lebih la kan? Kau yang tak bawak,then kau expect aku yang kena buat semua? Sumpah aku rasa macam nak tumbuk kau tadi. SUMPAH! Kalau tak kenang yang kau dulu pernah jadi kawan aku,for sure your face will be bleed to hell. That is for sure!

Kau dah la pilih topik yang paling sikit dekat muka bumi ni. Okay,fine. I dont really mind on that. Aku malas nak kecoh2 benda kecik macam tu. Kau dah la hantar assignment solo molo. Okay,fine jugak. Aku agak panas time tu but i still can control myself. But then kau expect aku jugak yang kena bawak benda yang sepatutnya kau yang kena bawak? Weh,come on la. Grow your pussy! Kau dah besar,fikir la apa aku rasa kalau kau ada dekat tempat aku. Marah kan? Have thoughts on that la motherfucker!

Aku rasa macam orang bodoh pun ada jugak tadi. Kau boleh duduk sengih2 depan kawan-kawan kau tu. Kau fikir aku suka ke? Sampai ustazah semua tegur aku,yang patutnya dia tegur kau. Bitch la kan kau? Penat ahh,takkan semua aku kena buat? PENAT!

Kalau kau baca post ni,then serves you right la. Padan muka la kan? Kau boleh pulak delete aku,konon2 nak cakap yang aku stalk kau la konon kan? Tapi,kau jangan marah la ehh if kau baca post aku ni. Siapa suruh kau baca blog aku? Kau tak rasa kau pun STALK aku jugak? Now you know. Jangan kecoh pasal orang lain but at the same time,you yourself do the same thing! Think about it! -.-